lørdag 25. juni 2011

På tide å barnesikre hjemmet!


 Jeg satt og observerte barna våre i formiddag mens de kjørte rundt i gåstolene sine. Plutselig gikk det opp for meg at "hei, de kommer seg jo dit de vil, og får tak i en masse saker, nå MÅ vi barneskire hjemmet vårt"

Ingrid når papirer på bordet....


Torjus får tak i antenne ledningen til TVen....


Ingid Sofie deler gladelig "fangsten" sin med Solveig. Se hvor de koser seg!!


Torjus klarer å åpne døra til vedovnen vår i stua... men


...heldigvis hadde vi ikke fyrt opp i den på ei god stund. Torjus likte å "vaske" glasset i døra med hendene sine. ( noen kompromisser måtte til for å få dokumentert små gullenes utforskninger)


Her har Torjus fått ett godt tak i gardinene mine....

Trafikk kork i spisestua. Solveig har fått tak i en genser som hang over en stol rygg, Ingrid har et godt tak i duken og river og drar i den, mens Torjus sitter i "bilen" sin og ser veldig uskyldig ut.

Noen saker er det heldigvis trygt å røre så mye man bare vil.
Små bandittene våre trygt plassert i vippestolene sine. De trengte en liten pause etter all kjøringen (eller all ugagnen).

Nå starter prosessen med å barnesikre huset vårt. Hadde ikke trudd at vi måtte til pers med dette allerede før trillingene er blitt 10 mnd, men slik er det nå blitt. Vi skal jo kose oss i et trygt og sikkert miljø alle sammen.

Ha en fortsatt fin helg dere!!!

2 kommentarer:

  1. ♥ Bestemor er kjempestolt over alle røverstreker de små gullongan får til ♥ Klem fra oss to i landet bakom fjellene :o)

    SvarSlett
  2. hehe.. her starta det da ho va 8 mnd og ho sku ha tak i alt og alt av skuffer og skap sku utforskes. Nu e ho 10 mnd å klatre. Så det går fort.

    SvarSlett