torsdag 23. juni 2011

Sommeren så langt.

 Vi har vært så heldige å hatt besøk av bestemor fra Boliden i begynnelsen av måneden. Det var kjempe trivelig. Alle bildene i dette innlegget er tatt av bestemor.

Her er vi ute i nærmiljøet og triller tur. Første gang kyrne fikk se ei så brei barnevogn. De gjorde store øyne!!
 Gården vår ligger idyllisk til på Stiberg.
 Solveig koser seg på traktor klipperen vår. Kanskje hun vil være med og kjøre neste gang gresset skal klippes? (Vi venter til bestemor kommer fra sverige og har med hørselsvern for barn, så får vi se da)
 Vi fikk også et kjempe kuuult telt fra Foreldre & Barn. Små gullene stor koser seg når de leker inni teltet, som forøvrig står inne i stua vår.


Nå har de tre små endelig voks skikkelig inn i Everton FC draktene sine.

Torjus til venstre, så Solveig og Ingrid Sofie helt til høyre.


Tid til litt sommeridyll har vi også hatt. Vi var jo så heldige å få litt godt varmt vær mens vi hadde besøk av bestemor.


Til og med katteungene våre er blitt store siden sist. Nå er det bare lille Petter Pan som bor hjemme. De andre to har funnet seg gode hjem hos snille familier i byen.

Men, veldig mye av tiden vår i sommer kommer nok til å gå med til å pusse opp huset. Slik ser det ut på baksiden nå. Nesten uoverkommelig mye arbeid. Heldigvis har vi mye god hjelp i Onkel Erling som kommer fra Harstad så ofte han kan for å hjelpe til med snekring og annet.

Litt innetid må vi jo også ha innimellom slagene.

Barna er blitt veldig flinke til å leke nå og vi koser oss masse sammen med dem.

Vi ønsker dere alle en kjempe fin sommer til vi høres igjen!
Klem fra store og små banditter på Einmoen.

1 kommentar:

  1. Kjempekoselig oppdatering av bloggen. Teller ned og gleder meg til toget går om ca. tre uker. Og mens jeg venter stemmer jeg på Solveig som Lano-ungen 2011. Håper at riktig mange andre gjør det samme. Varme bjørneklemmer til dere alle, fra bestemor i Boliden.

    SvarSlett