mandag 14. mars 2011

Forkjølte barn...

Da var visst tiden inne for at også vi skulle få "syke" barn. Jentene har vært småforkjølte i noen dager nå og dermed har det blitt litt mindre søvn på oss voksne. Ikke fordi de har vært så mye våkne på nettene, men når jeg hører at de er tette i nesen og det blir vanskeligere for dem å puste, så blir jeg mer på vakt selv. Å ligge og lytte etter lyder er vel greit nok, men med tre små så er det jo nesten aldri helt stille og det er da man må lære seg å sile ut de uviktige lydene. Jobber med å få stilt inn silingen nå..... trenger å få sove litt..

Selv om jentene ikke er i helt topp form, så stiller de nu villig opp til fotografering. Bestemor er kjempeflink å ta bilder. Her er det Ingrid Sofie som poserer.













Vi voksne damer syns også at det er arti å kle trillingene opp litt og ha det litt gøy med dem foran kameraet. Vi kan jo ikke bare synke inn i en rutineverden heller.

Ser nu ut som Solveig også koser seg....








Torjus koser seg som fotomodell han også. Hvem sin ide var det nu å ta en Villmarksliv bøff og plassere den på hodet hannes? Jeg syns nu at han ble riktig så søt i hvert fall. (ikke akkurat en objektiv vurdering he he)














Nå er mannen min på jobb helt til i morgen tidlig og da er det vi damer som styrer.
Vi slår ut håret, pusser tennene og tar en veldig tidlig kveld!!

Ønsker dere alle en riktig god og rolig natt.

















2 kommentarer:

  1. Så skjønne de er ,å de smilene :-)) Smelter helt her æ sitter å beundrer de <3 <3 <3
    Synd at de er forkjøla , håper de blir frisk snart ! Det har jo skiftet så med været .
    Å fotomodeller , det er de jo født til :-))
    Sov godt alle sammen i natt . Klem

    SvarSlett
  2. Tidlig morgen her, eller sen natt som enkelte også kaller denne tiden på døgnet. Det er stille i huset. Jeg håper trillingene har hatt ei rolig natt, og at mamma'n har fått sove godt hun også.

    Om noen timer går toget mitt, og nesten tre uker på Einmoen er omme. Noen få uker med mye glede, kos og moro. Det kunne ikke vært bedre. Så takk til Solveig, Ingrid Sofie og Torjus for all kos, alle smil, gurgling, latter og glitrende stjerneblikk som bestemor har fått. Og takk til Monica og Trond for at dere er de dere er.

    God bedring til smågullan hennes bestemor!

    SvarSlett