tirsdag 8. mars 2011

Pappaen vår, av Solveig Norun

Vi tenkte at det passer bra å skrive noen ord om pappaen vår her på Einmoen. Jada, vi vet at det er kvinnedagen i dag og det er derfor vi tenker å vise litt av hverdagen til vår dyktige og støttende pappa. Siden det er jeg som er eldst her i søskenflokken, så faller det seg naturlig at det er jeg som styrer dette blogg innlegget.

Allerede helt fra vi var helt nye, var pappa viktig for oss. Her koser han med meg etter et langt deilig bad på nyfødt intensiv avdelingen.









Pappa er kjempe flink å hjelpe oss når vi blir sultne og tørste. Her er det lillesøster Ingrid som får litt hjelp med maten. ( de var ganske ferske på dette med mating begge to)













Vi liker å ha selskap, også når vi sover. Pappa er dyktig til å passe oss også da. Her er det Torjus som får gleden av litt pappaselskap.












Pappa holder seg oppdatert på nye trender innen barneoppdragelse og andre foreldre og barn ting og tang.



















Vel, det går jo litt i annen literatur også. Her sitter vi og leser om fly i Illustrert vitenskap. (hørte jeg noe om tidlig krøkes?)










Pappaen vår kjører oss dit vi vil. Kanskje det blir Legoland til nesteår..... he he..


















Pappa har også masse tid til å leke og herje litt med oss. Dette er noe som vi virkelig liker. Her er det Ingrid som hyler av skrekkblandet fryd. (lillesøsteren min er ikke like tøff som meg nemlig...)







Jeg liker også å bli herjet med, masse masse masse, blir aldri nok liksom....












Så til alle dere Pappaer der ute, husk å leke litt med barna deres
og ta godt vare på mammaen også!!!

Ha en god natt.

Hilsen storesøster Solveig på Einmoen.

3 kommentarer:

  1. Så bra at blogginnlegget på kvinnedagen handler om pappa! Ikke bare er han snill, flink og en god støtte for dere småtroll og mamma. Han er også kjempeflink til å lage mat... tryller fram de deiligste middager og kaker, så gled dere til dere blir store nok til å smake!

    Synes forresten mamma også må få skryt på selveste kvinnedagen. For på samme måte som pappa, er også hun en dyktig og god støtte for dere alle. Mamma'n dere er mestrer det meste. Hun står på fra morgen til kveld, noen ganger om natta også, for at gullungene hennes og pappa skal ha det bra.

    Pappa og mamma styrer skuta med trygge og kjærlige hender, og dere småttinger kommer alltid først. Bestemor synes det er innmari trivelig her ombord på Einmoen-skuta.

    SvarSlett
  2. Så trivelig og flott det var skrevet <3
    Det er en fryd å se hvor flott dere har taklet alt omkring alle ting ! Dere er kjempeflinke <3
    Denne bloggen er så trivelig å følge med på , trillingene er jo i en rivende utvikling og forandring hver dag :-)) En fornøyelse å følge med på :-)) Takk for at dere er så flink å dele <3

    SvarSlett