søndag 20. februar 2011

En Solskinnsdag på Einis.

Våknet opp til atter en flott dag hvor solen også tittet frem etterhvert. En fin rolig morgen som begynte kvart over syv. Tenk at alle sammen sov fra kvart på åtte i går til kvart over syv i dag. (ett lite avbrekk rund kl. 4 for litt Solveig kos/mating) Fantastiske greier.

Vindmølla vår.
  
 Fikk tid til å gå ut en tur for å ta noen bilder. Det er jo så fint når sola skinner og hagepynten begynner å komme frem.








Jentene har vokst mye. I dag var siste gangen at de hadde på seg de fine klærne som de fikk av vennene våre i Danmark. Måtte bare ta bilde av de for de var jo sååå søte!! Se så fint de sitter og leker med han Girre.
I dag tok vi lunsjen i stuen. Her sitter Solveig, Ingrid Sofie og Torjus og venter spent på å få servert dagens fruktmåltid. Til middag ble det servert grønnsakpure og da var de ikke like ivrige...ja ja sånn er det vel. Syns ikke den var spesielt god selv heller.. :-)









En liten trilletur ut fikk vi også tid til. Det var en kald fornøyelse også var visst ligge delen til vogna blitt litt i minste laget. Vi må nok skifte til sportsdelen før vi tar den neste turen.

Barna var i seng til klokken ni, tru det eller ei... som jeg sa; dette har virkelig vært en solskinnsdag!!!

Ønsker dere alle sammen en flott uke!!

2 kommentarer:

  1. Så deilig at dagene er blitt lengre og at sola skinner... Tenk at gullongan er blitt så store. Utrolig hvor mye som har skjedd siden jeg var det i adventstida. Gleder meg kjempemasse til å treffe dere alle igjen om noen dager.

    Ha ei flott uke dere også!
    Og grattis til Trond på bursdagen i morra!

    Klemmer fra oss i Boliden.

    SvarSlett
  2. Så arti at du har laga blogg, kjære du. Ei fin mulighet for oss som bor hele 4 mil borte t å følge med ;-) Ungan voks så fort og vi ses så altfor sjelden, men håpe på bedring nu når våren snart e på vei. Greiere å kjøre da.

    Håpe dokker har hatt ei fin feiring av Trond i dag! gratuler han fra oss.

    Klæmma fra Carina

    SvarSlett