søndag 20. februar 2011

Slik har vi det.



Her sover trillingene.
  


 Tenkte at jeg skulle skrive noen ord om hvordan vi arrangerer hverdagen vår med trillingene. Vi sover alle på samme rom. Dette er meget praktisk, spesielt når barna spiste tre fire måltider per natt. Nå sover de stort sett hele natten men vi liker å ha de nært oss bare for å kunne følge med dem bedre.




Her sitter trillingene når de spiser.
  Alle sammen spiser sammen på kjøkkenet. De nye innleggene til tripp trapp stolene er kjempe praktiske og barna har sittet i dem siden rett før jul. Kjempe sosialt for alle.

Halve kjøkkenet er dedikert til flaske vasking, sterilisering og matlaging til trillingene. Brukte flasker og utstyr til venstre og reint, sterilisert utstyr til høyre. Videre bortover benken har vi stasjonen for matlaging. Viktig å ha orden når alt må være effektivt og gå raskt.

På dagen sover barna i lekegrinden. De ligger også og slapper av og koser seg med uroen her. Kanskje kjekk å ha senere også når barna begynner å krype?
Dagene går nu med til mating, stelling og KOS. Husarbeid må også til, og det gjøres innimellom mens barna er opptatte eller tar seg en liten lur. Så nå vet dere litt om hvordan vi har det her. Veien blir definitivt til mens man går!!!

1 kommentar:

  1. Heftige dager med tre små som er like gamle, det kan jeg skrive under på. Men det går seg til, og dere har jo innredet det både koselig, greit og funksjonelt. Kjempekoselig å få lov å titte inn i den unge familien på Einmoen sin verden. Takk, og klem fra oss i boliden.

    SvarSlett