mandag 21. februar 2011

Første tann og fashionshow!!!

Vi har virkelig koset oss i dag. Pappa Trond har bursdag og trillingene har vært i super godt humør alle sammen.

Torjus og jeg stod opp aller først i dag, mens pappa og jentene sov lenger. Vi fikk oss ei fin lang kosestund og det var da jeg plutselig oppdaget noe; Torjus si aller første tann hadde brutt gjennom!!! Tenk det, ei tann, allerede... Hvor blir tiden av.














Etterhvert stod resten av familien opp og det var da Solveig fikk lyst til å vise frem den kule Hello Kitty dressen hun fikk i julegave.

 Titt tei, slik ser den ut forfra......


Bakfra.....
og fra siden....

Mamma synes at lille pia er kjempe flink fotomodell. Kanskje hun har arvet det fra noen? Hmmmm.... lurer på ja...














Da vi var ferdige med fashion showet ble det en heller trøtt stemning i stua og alle tre blundet av litt.

De er jo så søte når de sover så søtt! Ingrid Sofie sovnet på lekematten, Torjus i vipperen med Vovva over seg og Solveig fant seg ett rolig hjørne av stua og sovnet i vipperen hun også.


I dag var det slutt på permisjonen for pappa og han måtte på arbeid utpå ettermiddagen. (heia NAV) Heldigvis har kommunen gitt oss intil 25 timer hjelp i uken og Mari var her tidlig på dagen også kom Jan Einar og hjalp meg med kveldsstellet. Det har godt strålende hittil og barna var alle i seng til klokken 21.15. Nå er det bare 4 timer til mannen min er hjemme igjen. Det har virkelig vært en super duper dag.

Vi ønsker dere alle en riktig god kveld!!



Jan Einar leker med trillingene.















3 kommentarer:

  1. Ååååå så store de er blitt! Og så første tanna allerede! Grattis til Torjus! De er så nydelige alle tre... riktige hjerteknusere.. og Solvei er ei riktig røverjente og helt lekker i Hello Kitty dressen :o)

    Ho bestemor e både stolt, glad og rørt til tåra når ho ser på bildan og læs i bloggen..

    Godt å vite at du hadde hjelp i ettermiddag. De er jo flinke både Mari og Jan-Einar! Håper Trond hadde en bra bursdag på jobben! Nå teller jeg dagene fram til fredag...

    Varme klemmer fra oss i Boliden :o)

    SvarSlett
  2. Så koslig å sjå kos dåken har det i kvardagen :) Skal bli kjekt å følge med på bloggen. Hilsen fra Etne :)

    SvarSlett
  3. Så utrolig nydelig de er :) koselig me bloggen følger me dåkker hver dag :) skulle ønske æ snart fikk et ledig øyeblikk til å komme å se dem. Skjønne du har nok å holde fingrene I. Æ har bare en+ ei stor da å syns det mye å holde følge me til tider. You super mam....... Savne dæ forresten masse :) klem

    SvarSlett